Koroška cesta 45
Kranj
4000
Slovenija
info@dovrtel-sistemi.si

Varno in s prihrankom v kurilno sezono 2022/2023

17. 08. 2022

Spoštovani uporabniki kurilnih naprav,

 

Kurilna sezona se počasi približuje, ko je koristno, da imamo naše peči, dimnike in zračnike pripravljene na obdobje daljšega oziroma bolj pogostega obratovanja.

 

Če ste morda na novo vgradili peč ali ste med poletjem odpravili pomanjkljivosti in dimnikarja o tem še niste obvestili, je sedaj morda zadnji čas, da z dimnikarskim pregledom preverite ustreznost in varnost pogojev za obratovanje peči ali dimnika.

Vabimo vas, da izpolnite elektronski obrazec in si tako omogočite enostavnejšo komunikacijo in planiranje storitev, dostop do informacij na spletni strani, prav tako pa lahko vključite obvestila o novostih, akcijah in promocijah našega podjetja.

 

NE SPREGLEJTE: plačilo storitev s pametno denarnico VALÚ

Dimnikarske storitve plačajte kar z mobitelom, s pametno denarnico VALÚ. Tako boste lahko plačali, tudi če vam je ravnokar zmanjkalo gotovine. VALÚ lahko napolnite s plačilno kartico ali VALÚ Moneto, ki vam omogoči še odloženo plačilo. Nadgradnja profila VALÚ in plačilo naših storitev s pametno denarnico VALÚ v času do 31.10.2022 vam prineseta 5 EUR na vaš račun VALÚ, pri plačilu nad 25 €.

 

 

Naložite aplikacijo VALÚ še danes

 

 

Pokličite:

04/233-55-20 ali 051/262-400 ali pišite na ...

 

Pravila sodelovanja v promociji Pridobi 5 EUR na račun VALÚ za plačilo pri Dovrtel sistemi d.o.o.

 

 

 

Varno in s prihrankom v kurilno sezono 2022/2023
Vse novice