Koroška cesta 45
Kranj
4000
Slovenija
info@dovrtel-sistemi.si

Zaposlimo

Po koronavirus epidemiji v kolektiv s strokovnim znanjem in izkušnjami vabimo nove sodelavce za samostojno in interaktivno delo na terenu.

Delo v osnovi poteka na podlagi Zakona o dimnikarskih storitvah in nudi več možnosti, ki se delijo na pregledovanje, meritve emisij, čiščenje kurilnih, dimovodnih in prezračevalnih naprav ter svetovanje.

 

Zainteresirane vabimo, da svoj europass življenjepis in lastno predstavitev posredujete na elektronski naslov podjetja info@dovrtel-sistemi.si

 

Izhodiščni pogoji izobrazbe in/ali izkušenj - oziroma dve vrsti profilov:

- dimnikar, dimnikarski mojster, delovodja, okoljevarstveni tehnik z najmnanj enim letom delovnih izkušenj na sorodnih delih ali

-  najmanj visoko strokovna izobrazba ali izobrazba po študijskem programu prve stopnje s študijskih področij, ki spadajo v ožje področje Tehnika ali v ožje področje Arhitektura, urbanizem in gradbeništvo, z najmanj enim letom delovnih izkušenj na sorodnih delih.

 

V kolikor morda ne izpolnjujete pogojev oziroma imate drugačno izobrazbo, nič za to. Še vedno lahko pošljete življenjepis in v kolikor imate potencial ter željo del(ov)ati v tej branži, bomo morda vseeno našli način kako to zagotoviti z nekaj dodatnega truda.