Koroška cesta 45
Kranj
4000
Slovenija
info@dovrtel-sistemi.si

Zaposlimo

 

V svoj kolektiv vabimo nove sodelavce s tehničnega področja, ki imajo radi terensko delo in delo z ljudmi. Zainteresirane vabimo, da nam pošljete svoj življenjepis, več informacij pa na spletnih straneh podjetja.

 

Delo v osnovi poteka na podlagi Zakona o dimnikarskih storitvah in nudi več možnosti, ki se delijo na pregledovanje, meritve emisij, čiščenje kurilnih, dimovodnih in prezračevalnih naprav ter svetovanje.

 

Prijavo z življenjepisom lahko posredujete na:

- info@dovrtel-sistemi.si ali

- prijavo oddate preko portala

https://www.mojedelo.com/dimnikar/d-798942

- dodatne informacije: 051 262 400

 

Izhodiščni pogoji izobrazbe in/ali izkušenj - oziroma dve vrsti profilov:

- dimnikar, dimnikarski mojster, delovodja, okoljevarstveni tehnik z najmnanj enim letom delovnih izkušenj na sorodnih delih ali

-  najmanj visoko strokovna izobrazba ali izobrazba po študijskem programu prve stopnje s študijskih področij, ki spadajo v ožje področje Tehnika ali v ožje področje Arhitektura, urbanizem in gradbeništvo, z najmanj enim letom delovnih izkušenj na sorodnih delih.

 

V kolikor morda ne izpolnjujete pogojev oziroma imate drugačno izobrazbo, nič za to. Še vedno lahko pošljete življenjepis in v kolikor imate potencial ter željo del(ov)ati v tej branži, bomo morda vseeno našli način kako to zagotoviti z nekaj dodatnega truda.